Bag om

Startskud.dk er en hjemmeside der er startet med det formål, at give dig det sidste lille Bag om startskud.dkskub, til at bedre din livskvalitet.

Mange mennesker går tit med deres psykiske eller fysiske problemer alene og ender med at skulle søge nettet tyndt for at finde svar på deres spørgsmål. Men tit og ofte vil man i virkeligheden bare gerne snakke med ligesindede og vide hvad andres erfaringer er inden for samme problemstilling. Det er sådan Startskud.dk benyttes.

På Startskud finder du alt fra artikler du kan bruge til at blive klogere på et emne, til guides som du kan anvende i dagligdagen. Motivationen og inspirationen kommer fra vores inspirerende gæster, som finder vejen forbi og fortæller deres historie.

Inden en artikel, guide, interview, podcast eller hvad det nu lige er der kommer ud, ja så er det helt sikkert at der ligger utallige timers redigering og reserch bag. Simpelthen for at du får mest muligt ud af siden og rent faktisk kan bruge indholdet til noget, så det ikke bare går hen og bliver overflødigt.

Hvor tit sker der nyt?

Vi prøver at opdatere siden så tit som muligt. Men da det hele foregår på friviligt basis og tiden ikke er det vi mennesker har mest af, så vil det være smartest at tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde spare du tid ved, at være fri for at tjekke hjemmesiden hver dag, men i stedet får du så en mail når der sker nye tiltag. Hvis der går usædvanligt længe før at du får en mail, kan du prøve at tjekke dit ”spam” filter i dit mailprogram, eller sende os en mail på info@startskud.dk

Målet med hjemmesiden

Målet med Startskud.dk er at hjælpe så mange mennesker som muligt fysisk og psykisk. Hvad enten du er mand/kvinde, tyk/tynd, barn/voksen eller høj/lav.

Hvis bare én person finder hjælp i Startskud.dk, så er det et mål der er hver en time værd.

TILMELD DIG NYHEDSMAILEN I DAG!
Jeg acceptere at indtastede oplysninger må sendes til Startskuds.dks nyhedsbrev-udbyder MailChimp ( mere information )
Har du lyst til at blive orienteret når der kommer nyt på Startskud.dk? så kan du tilmelde dig vores gratis nyhedsmail
Der vil KUN sendes nyhedsmail ud, når vi udgiver noget rigtig interessant!

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem